SNACKS & 3-RETTERS MENU PÅ RARTSTED LØRDAG DEN 6. APRIL KL. 18

En aften med forfatteren og redaktøren bag bogen Mien føst tusi or på wæjlbomol

RARTSTED har spurgt forfatter Ingrid Carlsen og redaktør Michael Bach Ipsen om de vil fortælle om projektet med at lave bogen Mien føst tusi or på wæjlbomol / Mine første tusind ord på vendelbomål, som udgives af Modersmålselskabet. Det har de sagt ja til og derfor har du nu mulighed for at tilmelde dig en helt særlig aften med snacks & 3-retters menu i godt selskab med to veloplagte sprogekvilibrister, som vil fortælle om, hvordan man finder på at skrive eller oversætte en bog til vendelbomål? Og hvad skal man overhovedet bruge det til? Hvad er forskellen på dialekt og sprog, og hvordan staver man, når der ikke findes nogen retskrivning?

Ingrid har vendelbomål som modersmål og hun har oversat Mien føst tusi or på wæjlbomol med Michael Bach Ipsen som redaktør. Michael studerer lingvistik (sprogvidenskab).

Pris: 450 kr. inklusive snacks & 3-retters menu. Drikkevarer tilkøbes. Det er muligt at bestille vegetarisk menu. Se menuen herunder.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til kontakt@rartsted.dk med navn, antal gæster og telefonnummer, så sender vi dig en mail med betalingsinfo m.v.

Vi har kun 30 pladser til rådighed.

Det vil være muligt at købe bogen med en særlig rabat på aftenen.

Vi glæder os til at se jer til en inspirerende aften.

AFTENENS MENU

SNACKS Øko oliven, RARTSTEDs lufttørret pølse, marinerede stegte østershatte m. krydder dip

FORRET Crudo på havtaskefilet med citrus & jalapenos

HOVEDRET Miso marineret andebryst, shiitake sauce, dampede jasminris, kimchi salat & sprødt grønt

DESSERT Luftig citronfromage med skum, lemoncurd & hjemmebagt øko mandelkage

VEGETARISK MENU

SNACKS Øko oliven, marinerede stegte østershatte m. krydder dip

FORRET Okonomiyaki toppet med cremet sesam dressing og cashewnødder

HOVEDRET Miso marineret aubergine, shiitake sauce, dampede jasminris, kimchi salat & sprødt grønt

DESSERT Luftig citronfromage med skum, lemoncurd & hjemmebagt øko mandelkage