JULEMIDDAG & KONCERT MED SINNE EEG & JACOB CHRISTOFFERSEN
Lørdag den 7. december kl. 18 afholder vi et ganske særligt arrangement på RARTSTED. Thomas laver snacks og lækker 3-retters menu med vine og Danmarks største, internationale jazzstjerne Sinne Eeg giver koncert akkompagneret af pianist Jacob Christoffersen.
Prisen er 990 kr. per person for middag, vine og koncert. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk
Vi har et yderst begrænset antal pladser
CHAMPAGNE MIDDAG PÅ RARTSTED FREDAG DEN 7. JUNI KL. 18 / OBS! UDSOLGT / VENTELISTE
Vi afholder i samarbejde med Laudrup Vin en aften med 4 slags Champagne og 4 lækre retter. Vi har smagt et udvalg af Maillys Champagner og har til aftenen komponeret 4 retter. Valerie Agron fra Huset Mailly kommer på besøg og guider og fortæller om de lækre dråber i løbet af aftenen.
Du kan se menuen herunder.
Pris 950 kr. per person. Begrænset antal pladser. Tilmeld dig ved at sende en mail til kontakt@rartsted.dk med navn, antal gæster samt telefonnummer.
MENU
Hvide asparges / Tonburi / citrongræs
Mailly Blanc de Noir Champagne Grand Cru
–
Dumplings / Dansk hummer / Bisque
Mailly Brut Rosé Champagne Grand Cru
–
Havtaske / Kaffir lime / Ørredrogn
Mailly Extra Brut Millesime Champagne Grand Cru
–
Chokolademousse / Olivenolie / Jordbær
Mailly Brut Reserve Champagne Grand Cru
–
OM CHAMPAGNE FRA MAILLY
Dette – for området – beskedne Champagnehus med produktion af kun kun 500.000 flasker årligt er grundlagt i 1929 af vinbønder omkring Mailly med egne Grand Cru-marker. Alle champagner fra Mailly er således lavet med druer høstet fra diverse enkeltmarker med Grand Cru-status, og det er derfor kun tilladt at benytte Pinot Noir og Chardonnay. Allerede fra standard-champagnerne er kvaliteten på et niveau, så vinen kan måle sig med selv de mest velestimerede huse i distriktet.
Vi glæder os til at se jer
SNACKS & 3-RETTERS MENU PÅ RARTSTED LØRDAG DEN 6. APRIL KL. 18 / OBS! KUN FÅ PLADSER TILBAGE
En aften med forfatteren og redaktøren bag bogen Mien føst tusi or på wæjlbomol
RARTSTED har spurgt forfatter Ingrid Carlsen og redaktør Michael Bach Ipsen om de vil fortælle om projektet med at lave bogen Mien føst tusi or på wæjlbomol / Mine første tusind ord på vendelbomål, som udgives af Modersmålselskabet. Det har de sagt ja til og derfor har du nu mulighed for at tilmelde dig en helt særlig aften med snacks & 3-retters menu i godt selskab med to veloplagte sprogekvilibrister, som vil fortælle om, hvordan man finder på at skrive eller oversætte en bog til vendelbomål? Og hvad skal man overhovedet bruge det til? Hvad er forskellen på dialekt og sprog, og hvordan staver man, når der ikke findes nogen retskrivning?
Ingrid har vendelbomål som modersmål og hun har oversat Mien føst tusi or på wæjlbomol med Michael Bach Ipsen som redaktør. Michael studerer lingvistik (sprogvidenskab).
PRIS 450 kr. inklusive snacks & 3-retters menu. Drikkevarer tilkøbes. Det er muligt at bestille vegetarisk menu. Se menuen herunder.
TILMELDING Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til kontakt@rartsted.dk med navn, antal gæster og telefonnummer, så sender vi dig en mail med betalingsinfo m.v.
Vi har kun 30 pladser til rådighed.
Det vil være muligt at købe bogen med en særlig rabat på aftenen.
Vi glæder os til at se jer til en inspirerende aften.
AFTENENS MENU
SNACKS Øko oliven, RARTSTEDs lufttørret pølse, marinerede stegte østershatte m. krydder dip
FORRET Crudo på havtaskefilet med citrus & jalapenos
HOVEDRET Miso marineret andebryst, shiitake sauce, dampede jasminris, kimchi salat & sprødt grønt
DESSERT Luftig citronfromage med skum, lemoncurd & hjemmebagt øko mandelkage
VEGETARISK MENU
SNACKS Øko oliven, marinerede stegte østershatte m. krydder dip
FORRET Okonomiyaki toppet med cremet sesam dressing og cashewnødder
HOVEDRET Miso marineret aubergine, shiitake sauce, dampede jasminris, kimchi salat & sprødt grønt
DESSERT Luftig citronfromage med skum, lemoncurd & hjemmebagt øko mandelkage
HIGH TEA MED FORFATTER ALEX MADSEN 3. MARTS KL. 14-16 / OBS! ARRANGEMENTET ER UDSOLGT
Søndag den 3. marts kl. 14-16 kan du komme til High Tea med lækre hjemmelavede delikatesser og møde forfatter og Løkken-boer Alex Madsen på RARTSTED, Nørregade 17 i Løkken. Alex fortæller om sin seneste bog ”Sander”.
RARTSTEDs High Tea er inspireret af den engelske tradition, hvor vi serverer små salte og søde delikatesser som scones, teboller, kommenskringler, mini mazariner, lemon curd, marmelader, knækbrød, pesto, laksesnitter m.v. RARTSTEDs Thomas Kurek er vokset op med en far, Kaj, der var bager og konditor og af ham har han lært teknikker og fået opskrifter. High Tea arrangementet finder sted på RARTSTED søndag den 3. marts kl. 14-16.
Tilmelding
Pris for High Tea er 180 kr. per person inklusive øko filterkaffe eller te. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk Antal pladser er begrænset. Vi glæder os til at se jer.
KOM MED TIL MIDDAG & VINSMAGNING MED ITALIENSK INSPIRATION OG LOKALE RÅVARER / OBS! ARRANGEMENTET ER UDSOLGT
Fredag den 26. januar kl. 18 arrangerer vi en særlig aften med italiensk inspiration, snacks og 3-retters menu på lokale råvarer samt bobler, vine og likør. Vi får havtaske fra Hirtshals, Jette har skudt krondyr og vi laver Tiramisu med Limoncello.
Flere af vores lokale levarandører vil være til stede. Vinmager Inger Talvitie, som oprindeligt er fra Nørre Lyngby og i dag driver vingården Via L´Inverno i Toscana kommer på besøg og giver en kort introduktion til sine vine.
MENU
Snacks / RARTSTEDs lækre lufttørrede pølser på krondyr. Hjemmelavede crackers på oste fra Ingstrup Mejeri med trøffelhonning lavet i samarbejde med biavler Ole Mikkelsen fra Nørre Lyngby. Hertil sprøde økologiske bobler fra Nygaardsminde Vingård
Forret / Marineret havtaskekæbe fra Venmark Fisk i Hirtshals med creme på flækærter fra Aurion, frisk avocado & RARTSTEDs saltcitron. Hjemmebagt øko focaccia brød med urter. Hertil hvidvin fra Cantine di Marzo i Syditalien
Hovedret / Ragout på krondyr med urter, vin og pasta, sprødt og frittet grønt. Toppet med revet ost fra Ingstrup Mejeri. Hertil rødvine fra vingården Via L´Inverno i Toscana
Dessert / Limoncello Tiramisu. Hertil RARTSTEDs splitternye likør på olivenblade og citronskal
Det er også muligt at bestille vegetarisk menu.
Pris per kuvert inklusive snacks, 3-retters menu, vine og likør 695 kr.
BESTIL PLADS
Vi har et begrænset antal pladser. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, telefonnummer og antal gæster til kontakt@rartsted.dk Du modtager herefter en mail med info om betaling m.v.
Vi glæder os til at se jer
Mini koncert med jazzguitarist Jens Fisker på RARTSTED fredag den 15. december
OBS! Arrangementet er udsolgt.
Jens Fisker vil under middagen på RARTSTED spille forskellige jazzstandards, julecarols og ikke mindst invitere til fællessang af et par klassiske julesange.
En aften med god musik, inspireret mad, hygge og julestemning venter dig.
Vi glæder os til at se jer
OBS! Vi har alt udsolgt til middag & udstilling med værker af Jørgen Ussing på RARTSTED den 23. juli kl. 18
Søndag den 23. juli kl. 18 kan du komme med til et særligt arrangement på RARTSTED. Arkitekt og billedkunstner Jørgen Ussing fortæller om sit virke og vi udstiller en række af hans akvareller. Det vil være muligt både at købe indrammede originaler og bestille indrammede nummererede art prints.
På aftenen serverer vi snacks og bobler og derefter en 3-retters menu med vine. Du kan se menuen nedenfor. Det er også muligt at bestille vegetarisk menu.
Prisen er 595 og du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, telefonnummer og antal gæster til kontakt@rartsted.dk Vi har et begrænset antal pladser, som sælges efter først-til-mølle-princippet.
Vi glæder os til at se jer
OBS! UDSOLGT / VINMIDDAG MED SNACKS og 3-RETTERS MENU LØRDAG DEN 17. JUNI KL. 18
Lørdag den 17. juni holdt vi en særlig middag på RARTSTED. Vi havde sammensat en menu med snacks og 3 retter, hvor produkter lavet af lokale ildsjæle indgår. Menuen blev tilsat udvalgte italienske vine fra vingården Via L´Inverno, som drives af danske Inger Talvitie og hendes mand, Jyrki. Under middagen fik vi små fortællinger fra producenterne. Vi kommer til at afholde flere af den slags arrangementer fremover.
JAZZKONCERT PÅ RARTSTED DEN 20. MAJ
Vi glæder os til lørdag den 20. maj, hvor bandet Jazzforeningen spiller i Smedien på RARTSTED i Løkken. Koncerten starter kl. 21. Jazzforeningen spiller jazzstandarder og et par sange fra Højskolesangbogen
Setuppet ser således ud:
Veronika Rud Rasmussen – vokal
Jenny Raunsmed Peitersen – saxofon
Jeppe Heltboe – kontrabas
Jonas Præstegaard – piano
Gunnar Løvebror – guitar
BESTIL BILLET
Antal billetter er begrænset. Billetterne sælges efter først-til-mølle princippet. Entré koster 120 kr. Du kan bestille plads ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontalt@rartsted.dk
HIGH TEA MED FORFATTER ALEX MADSEN SØNDAG 23. APRIL KL. 14-16
OBS! UDSOLGT
Søndag den 23. april kl. 14-16 kan du komme til High Tea med lækre hjemmelavede delikatesser og møde forfatter og Løkken-boer Alex Madsen på RARTSTED, Nørregade 17 i Løkken. Alex læser uddrag fra sin seneste roman HOLM og fortæller om sit forfatterskab.
RARTSTEDs kok og indehaver Thomas Kurek er vokset op med en far, Kaj, der var bager og konditor. Thomas har lært teknikker og opskrifter af sin far. RARTSTEDs High Tea er inspireret af den engelske tradition med servering af små salte og søde delikatesser som scones, teboller, kommenskringler, mini mazariner, lemon curd, hjemmelavet øko marmelade, knækbrød, pesto, laksesnitter m.v. Forskellen på High Tea og Afternoon Tea er ganske enkelt, at High Tea indeholder flere små retter og serveres ved et spisebord i modsætning til Afternoon Tea, som er et lettere mellemmåltid, der indtages ved sofabordet.
TILMELDING
Prisen er 180 kr. per person inklusive øko filterkaffe eller te. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk
Antal pladser er begrænset.
Middag & øko vine fra Nygårdsminde Vingård på RARTSTED 13. maj kl. 18 / OBS! UDSOLGT
Lørdag den 13. maj kl. 18 kan du komme med til et helt særligt arrangement på RARTSTED. Vi har sammensat en menu med smage, som går rigtig godt i spænd med Nygårdsmindes lækre øko vine. Det er også muligt at bestille vegetarisk menu. Vores gæster får løbende en kort introduktion til vingården og de forskellige vine. Masser af plads til uformel og løssluppen stemning. Efter middagen er det muligt at bestille drinks fra vores kort.
MENU
Snacks / RARTSTEDs lufttørrede pølser, krydrede øko saltmandler, marinede stegte østershatte med koreansk dip
Bobler / Nygårdminde Rosé SEC 2020
Hvis dette er dit første møde med dansk vin, bliver du overrasket. Denne mousserende rosévin lavet på rondodruer er Nygårdsminde Vingårds elegante signaturvin med velafbalanceret sødme og blød mousse. Vinen har en smuk mørk roséfarve med duft af dejlige røde bær
Appetizer / Piquillo peber med hvid fisk, rejer & urtesauce
Vegetarisk / Piquillo peber med grønsagsfars & urtesauce
Vin / Nygårdsminde Rosé Cuvée 2020
Vinen består af den røde rondodrue, som er afbalanceret med den hvide solarisdrue. Da druerne modner langsomt i vores danske klima, har denne vin en kompleks smag af mange røde bær og den er fyldig og fint afbalanceret i garvesyre
Forret / Dumplings med krabbekød & urter i mild Dashi bouillon toppet med Kombu tang
Vegetarisk / Dumplings med squash & urter i mild dashi bouillon toppet med Kombu tang
Vin / Nygårdsminde Solaris 2020
Denne hvidvin er tør, kraftig og frugtrig med en naturlig restsødme. Vinen er lavet på solarisdruer og har en elegant lys farve og en karakteristisk duft og smag af hyldeblomst med kant af ananas. Den friske syre danner rygraden sammen med alkoholen og den fyldige smag fuldender vinen
Hovedret / Miso marineret stegt andebryst med tonkatsu sauce, sprødt grønt med syltede peberkorn, lychee frugter & limedressing samt RARTSTEDs lynfermenteret spinat med sake & hvid soya
Vegetarisk / Miso marinerede stegt aubergine med tonkatsu sauce, sprødt grønt med syltede peberkorn, lychee frugter & limedressing samt RARTSTEDs lynfermenteret spinat med sake & hvid soya
Vin / Nygårdsminde Surprisingly Red 2018
Kun ganske få danske vinbønder er lykkedes med at lave rødvin. Her er en af dem lavet på de allerbedste rondodruer fra 2018. Vinen er fed og stadig med en pæn portion garvesyre, som er rundet af ved lagring på egetræ
Dessert / RARTSTEDs luftige passionsfrugt mousse, curd og mandelkage med passionsfrugt
Dessertvin / Nygårdsminde Signature Sweet 2020
Denne søde dessertvin er en helt særlig perle. Den er fremstillet af rondodruer på portvinsmetoden. Den rammer helt præcist, så sødme og syre balancerer. Glæd dig.
Pris / 695 kr. per person inklusive vine / Begrænset antal pladser
Du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk
Vi glæder os til at se jer
RARTSTED / Nørregade 17 / 9480 Løkken
JULEKONCERT OG MIDDAG LØRDAG DEN 17. DECEMBER
På lørdag d. 17. december fra kl. 18 serverer RARTSTED en lækker julemenu med asiatisk inspiration. I løbet af aftenen spiller fløjtenisten Inge Danielsen og pianist Søren Bundgaard et varieret program fra det klassiske repertoire. Der bliver også mulighed for at synge med på et par julesange.
Koncerten spilles i to dele i løbet af aftenen og du kan bestille bord her: Bundgaardhttps://www.rartsted.dk/book-et-bord/
Vi glæder os til at se jer.
LØRDAG DEN 26. NOVEMBER KL. 18 – INSPIRATION FRA HONNINGENS VERDEN – APPETIZER & 2-RETTERS MENU
Lørdag den 26. november kl. 18 kan du deltage i en særlig middag, hvor RARTSTED i Løkken lader sig inspirere af honningens verden. I samspil med varme krydderier, syre, cremede konsistenser og salte smage løfter en smule honning retternes samlede smag. Middagen er kommet i stand i samarbejde med biavlerne Ole Mikkelsen og Kirsti Braaten, der på aftenen fortæller kort om deres arbejde med bier og de lækre resultater, der kommer ud af det. Det vil på aftenen også være muligt at smage og købe RARTSTEDs forskellige slags honning med smag.
MENU:
Appetizer / RARTSTEDs hjemmelavede forårsrulle med krabbekød og asiatiske urter. Hertil vores milde havtorn-honning-chili.
Hovedret / Konfiteret andelår marineret med citrus og urter. Hertil teriyaki sauce med forårshonning og appelsin, stegt rødkål med five-spice krydderier, honning og æble, kimchi salat med frisk spinat og bagte jordskokker fra haven
Dessert / RARTSTEDs flødeis med sensommerhonning og kardemomme, mini mazarin med krydderier, honning og chokolade, hertil hjemmelavet aronia-honning sirup
Pris / 370 kr. per person. Drikkevarer tilkøbes.
Antal pladser er begrænset. Du kan tilmelde dig arrangementet ved at skrive en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk
Vi glæder os til at se jer på RARTSTED, Nørregade 17, 9480 Løkken
SØNDAG DEN 13. NOVEMBER KL. 14-16 – HIGH TEA & MØD FORFATTER ALEX MADSEN
Thomas laver lækre teboller, scones, kommenskringler, knækbrød, pesto, marmelade, lemon curd, laksesnitter, mazariner og kager. Forfatter Alex Madsen læser korte uddrag af sin seneste roman “Kære Andreas”. Vi glæder os til en hyggelig søndag eftermiddag. Prisen er 160 kr. inklusive High Tea med øko filterkaffe eller te. .
Du kan tilmelde dig arrangementet ved at skrive en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk
LØRDAG DEN 1. OKTOBER KL. 21 – Koncert med Claus Møller Jakobsen
Tidligere håndboldspiller Claus Møller Jakobsen giver sammen med guitarist Rasmus Orbitsø koncert i RABAR/Smedien. Vi fyrer op i pejsen, laver gode drinks og skænker kolde øl. Kom og nyd når når Claus synger og spiller engelsksproget rock- og popmusik om store følelser, drømme og passion. Entré 50 kr. Begrænset antal pladser. Bestil plads ved at skrive en mail med navn og antal gæster til kontakt@rartsted.dk
Vi glæder os til at se jer!
LØRDAG DEN 25. MAJ KL. 21 – syng med på Leonard Cohens numre
Kom og syng med på Leonard Cohens numre. Bettina Alberg, vokal & Mikkel Alberg, guitar akkompagnerer og guider os gennem et udvalg af Leonard Cohens sange. Hvis du ikke er vild med at synge med, kan du nøjes med at nynne. Gode drinks, øller & vine kan købes fra baren. Entré 100 kr.
ONSDAG DEN 6. JULI kl. 21 – KONCERT MED COY
Onsdag den 6. juli kl. 21 er der koncert i RARBAR med den akustiske duo COY bestående af Kåre Hjorth og Frode Wøjcik-Jonasson. Begge bor fast i nærheden af Løkken og har tidligere boet i Hamborg og Helsinki, men er vendt tilbage til Vendsyssel, hvor de arbejder som henholdsvis art director og musiklærer. Duoen fortolker et delikat udvalg af glemte hits og spiller blandt andet numre af The Cure, The Raveonettes, Psyched Up Janis, The Smashing Pumpkins m.fl. Entré 100 kr.
ONSDAG DEN 13. JULI KL. 21 KONCERT MED PIERRE DØRGE & IRENE BECKER
Pierre Dørge og Irene Becker er bredt anerkendte musikere, særligt kendt fra New Jungle Orchestra, som gennem 42 år har turneret verden rundt i mere end 65 lande. Hos RARTSTED spiller duoen en blanding af egne kompositioner, danske sange, Carl Nielsen, numre af de store jazzkoryfæer som Duke Ellington m.m..
Entré 200 kr. Tilmelding på mail: kontakt@rartsted.dk Skriv venligst navn, antal gæster og telefonnummer
ONSDAG DEN 20. JULI KL. 21 – KONCERT MED DUOEN COY
Onsdag den 20. juli kl. 21 er der igen koncert i RARBAR med den akustiske duo COY bestående af Kåre Hjorth og Frode Wøjcik-Jonasson. Begge bor fast i nærheden af Løkken og har tidligere boet i Hamborg og Helsinki, men er vendt tilbage til Vendsyssel, hvor de arbejder som henholdsvis art director og musiklærer. Duoen fortolker et delikat udvalg af glemte hits og spiller blandt andet numre af The Cure, The Raveonettes, Psyched Up Janis, The Smashing Pumpkins m.fl. Entré 100 kr.
LØRDAG DEN 23. JULI KL. 21 – ØLSMAGNING MED FREDERIK FRA BAD SEED BREWERY
Mikrobryggeriet Bad Seed er kendt for at eksperimentere med nye, lækre smage i ølbrygning. Kom i godt selskab med brygmester Frederik, der guider os gennem 8 forskellige Bad Seed øl. RARTSTED leverer små snacks. Arrangementet varer cirka 2 timer.
Pris 300 kr. / Tilmelding på mail: kontakt@rartsted.dk Send navn, antal deltager & telefon nummer.