RARTSTEDs kok Thomas Kurek lader sig inspirere af Aurions produkter

RARTSTED & AURION PRÆSENTERER: INSPIRATIONSMIDDAG LØRDAG 24. MAJ 2025 KL. 18

Kom med til en forrygende aften fyldt med asiatisk inspirerede madoplevelser med afsæt i Aurions økologiske univers.

Thomas og Stephen fra Restaurant RARTSTED fortæller kort om retterne og giver idéer fra køkkenet, og undervejs gør Aurions direktør Brian Tholstrup Nybo og kornekspert Bjarne Hansen os klogere på Aurions korn og bælgfrugter. Det bliver en underholdende og inspirerende aften – det tør vi godt love.

MENU

  • Bobler & snacks: Svampe – boghvede
  • Appetizer: Krabbe – kamut – chili
  • Forret: Vildt – Anicialinser rug
  • Hovedret: Fisk – kuglehvede – asparges – okonomiyaki – Godaften – citrus – purpur nøgenbyg – kimchi
  • Dessert: Havtorn – appelsin – honning – Krudtugle
  • Lækre brød bagt med Aurions mel

(Det er også muligt at vælge vegetarmenu)

PRIS
Snacks & bobler, appetizer, 3-retters menu & 3 glas lækre økologiske vine (eller 3 glas hjemmelavet saft)

Pris 750 kr.

Begrænset antal pladser.

TILMELDING

Tilmelding på mail til kontakt@rartsted.dk – skriv antal gæster, og om der ønskes vegetarmenu og evt. saft til menuen.

Aurions direktør Brian Tholstrup Nybo og kornekspert Bjarne Hansen

OM AURION
Aurion er en af pionererne indenfor økologien i Danmark. Butikken Aurion åbnede i Hjørring i 1974, og kort efter kom bageriet og mølleriet med stenkværnene til. I årenes løb har Aurion lanceret mange af de kornsorter, vi kender i dag. Spelten er nok den, der har gjort Aurion mest kendt, men siger man krudtuglegrød, brusebadsboller og pumpernikkelbrød, siger man også Aurion.

Idealisme, rene råvarer og kvalitet er i højsædet hos mølleriet på Guldagervej.

Læs mere på www.aurion.dk