OBS! Arrangementet er udsolgt

Lørdag den 7. december kl. 18 afholder vi et ganske særligt arrangement på RARTSTED. Thomas laver snacks og lækker 3-retters menu med vine og Danmarks største, internationale jazzstjerne Sinne Eeg giver koncert akkompagneret af pianist Jacob Christoffersen.

Prisen er 990 kr. per person med middag, vine og koncert. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk

Vi har et yderst begrænset antal pladser.

Læs mere om menu, vine og koncerten herunder

Julemiddag & koncert med Sinne Eeg på RARTSTED lørdag den 7.december kl. 18

MENU

RARTSTEDs snacks & Økologisk Cava

Forret / Rørt lakserillette med citrongræs & sprødt grønt

Hvidvin / Van Volxem Riesling Trocken

Hovedret / RARTSTEDs konfiteret andelår med citrusnoter, okonimiyaki med urter, kokossauce med thai basilikum & salat med granatæble

Rødvin / Ripresa Montepulciano d ́Abruzzo DOC

Dessert / Luftig Risalamande med Amarena kirsebær og øko mandelkage

Portvin / Maynard`s Late Bottled Vintage 2018

SINNE EEG & JACOB CHRISTOFFERSEN

Danmarks største, internationale jazzstjerne, Sinne Eeg, har skabt et smukt og varieret repertoire af julesange under titlen SINNES JUL. Koncerten byder både på sange, som alle kender, men også nyere sange, som alle nok ikke kender- endnu.

Sinne Eeg betager publikum i hele verden – lige fra Kina til USA – med sin virtuose sang, sin charmerende sceneoptræden og sit ”mørkebløde”, skandinaviske udtryk. Men Sinne er også en ivrig entusiast omkring Julen og hvad deraf følger af lys, hygge, nærvær og sange. Denne knitrende entusiasme vil hun gerne dele med sit publikum.

Smukt pakket ind af vidunderlige Jacob Christoffersen på klaver, når musikken helt op til julestjernen når det handler om musikalsk kvalitet og nærvær.

Selvom vi allerede nu ved, hvilken gave vi vil få på denne aften, kan vi glæde os til en fuldendt koncertoplevelse i højt julehumør. Det bliver en strålende Jul!